De opleiding

Snare

Een snare drummer is een drummer die zich specialiseert in het bespelen van de snare drum. De snare drum is een slaginstrument dat bestaat uit een trommelvel dat gespannen is over een cilindrische houten of metalen ketel. Het wordt meestal gebruikt in combinatie met andere drums en bekkens om ritmische patronen te creëren. De snarespeler houdt van techniek en ritme!

Deel deze opleiding:

aantal lessen

wekelijks

vorm

individueel en samenspel

diploma

hafabra a,b,c,d

Wat je kunt verwachten 

Snare lessen zijn bedoeld om je te helpen de basisprincipes van het spelen van de snaredrum te leren. Om te beginnen leer je hoe je de stokken vasthoudt, hoe je verschillende slagen maakt en hoe je noten leest. Je leert ook hoe je verschillende ritmes speelt en hoe je ze kunt toepassen in verschillende muziekstijlen. We combineren deze lessen met verschillende andere slagwerkinstrumenten, zoals een drumstel of een timbale. De individuele lessen duren 30 minuten en na ongeveer 4 – 6 maanden is er op zaterdagochtend het leerlingenorkest waar aandacht wordt gegeven aan samenspel en visuele ontwikkeling. 

Wat wij van jou verwachten

Het is belangrijk dat de leerling zich concentreert en zich inzet om te leren. Het is ook belangrijk om regelmatig te oefenen om de vaardigheden te verbeteren. Door veel te oefenen, kun je je vaardigheden verbeteren en je techniek verfijnen. Het kan ook helpen om je zelfvertrouwen te vergroten en je voor te bereiden op het spelen van complexere stukken. Het volgen van de wekelijkse lessen is belangrijk voor de ontwikkeling en uit ervaring weten we dat het ook voor de leerling motiveert.  

Meld je vandaag nog aan

Opleiding(en)

Selecteer tot maximaal drie opleidingen die je wilt volgen.

Ouder en/of verzorger

De Academy op Instagram