Voor scholen

Muziekles

Muziekles op school is het mooiste wat er is! Wij komen graag langs voor een opmaat gemaakt muziekprogramma. Variërend van één les tot een serie lessen met een vooraf besproken onderwerp en/of doel. Neem daarom snel contact met ons op voor meer informatie over een samenwerking met de KTK Music Academy.

Deel deze pagina:

Over de muziekles op school 

Muzieklessen worden op scholen gegeven om verschillende redenen. Ten eerste kan muziekles een bron van plezier en creativiteit zijn voor veel leerlingen. Het biedt de kans om te zingen, een instrument te bespelen en te luisteren naar verschillende soorten muziek. 

 

Ten tweede is muziek maken goed voor de ontwikkeling van de hersenen en kan het de sfeer in de klas verbeteren. Ten derde kan muziekles helpen bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden, discipline en doorzettingsvermogen. Ook kan muziekles leerlingen helpen om hun zelfvertrouwen te vergroten en hun creativiteit te stimuleren. 

 

Tot slot kan het inzetten van onze KTK Music Academy ook financiële ruimte geven omdat er uren door onze vakdocenten worden ingevuld. Al met al de moeite waard om samen een op maat lesprogramma samen te stellen voor uw eigen klas en/of school. 

Meld jouw school vandaag nog aan

Contactpersoon

De Academy op Instagram